De webwinkel ‘Unit 38’ is naast webshop tevens partner van brandstore Innovation Store by Diletto in Nijmegen.
Innovation Store verkoopt de multifunctionele zit- en slaapbanken van Innovation uit Denemarken en is de enige brandstore van dit merk in Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op www.innostore.nl.

Recent hebben wij van Innovation en TM Line de gehele Europese voorraad tweepersoonsbedden ingekocht. Hierdoor kunnen wij u laten ervaren dat mooi en goed niet altijd duur hoeft te zijn.
Wij zijn er erg trots op dat wij u via onze webshop deze kwaliteitsbedden kunnen aanbieden met een échte korting van 60%, natuurlijk met behoud van de fabrieksgarantie.

Kwaliteitszorg en serviceverlening staan centraal in onze organisatie. Dit geldt niet alleen voor de bedden, maar zeker ook voor alle andere producten op onze website. Alle medewerkers van Unit 38 en Innovation Store by Diletto kennen alle ins-en-outs van onze producten. Bij ons houdt service niet op na bestelling van een artikel. Bij ons geldt het motto; “doe wat je zegt en zeg wat je doet”.

Wij hebben ervoor gezorgd dat u uw bestelling gemakkelijk kunt plaatsen via deze website. Indien er toch nog vragen zijn of u wilt persoonlijk advies, dan kunt u te allen tijde gebruik maken van onze telefonische helpdesk. Deze is 7 dagen per week bereikbaar van 10.00 – 22.00 uur op 06-10948111. Natuurlijk kunt u ons ook een SMS of mail sturen met een terugbelverzoek.
Wilt u de bedden zien? Dan kunt u onze showroom op afspraak bezoeken.

Vele bestellingen worden bij ons afgehaald, maar natuurlijk kunnen wij ook voor bezorging bij u thuis zorgdragen. Bestellingen vanaf € 150,- worden in Nederland en België gratis bezorgd. Voor levering op de Waddeneilanden of Duitsland vragen wij een toeslag van € 40,-. De producten worden door een extern transportbedrijf geleverd tot achter de eerste deur. Bestellingen tot € 150,- worden door DHL Express bezorgd. Verzendkosten hiervoor bedragen € 7,-.

In principe leveren wij alle producten ongemonteerd. Middels een duidelijke, geïllustreerde montagehandleiding is dit veelal gemakkelijk door u zelf te doen. Mocht u wensen dat ons team voor montage zorgdraagt, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij wensen u veel kijkplezier in onze webshop. Belt of mailt u ons wanneer u vragen heeft, want wat wij niet willen is dat u straks iets thuis hebt waar u niet blij mee bent.

Bertil Janssen
Oprichter Unit 38